Antena Căutare

Casa lui Adolf Hitler, un cosmar pentru autoritatile austriece!

Casa in care Adolf Hitler a vazut lumina zilei s-a transformat intr-un adevarat cosmar pentru autoritatile austriece. De un an se chinuie edilii sa o vanda. Si, cu toate ca au scazut considerabil din pret, nimeni nu vrea sa o cumpere. Toti cred ca imobilul este blestemat.

In conditii normale, aceasta casa ce dateaza de acum 500 de ani, din localitatea austriaca Braunau am Inn, ar fi una dintre cele mai licitate proprietati. Faptul ca aici s-a nascut Hitler a transformat, insa, edificiul intr-o adevarata durere de cap pentru autoritatile locale: “Nu putem sa o facem sa dispara! Din nefericire, o avem aici. Hitler nu a locuit mult timp in ea, doua sau trei saptamani, dupa ce s-a nascut aici. Iar acum, noi ne chinuim sa o transformam in ceva pozitiv”.

Pana anul trecut, casa a adapostit un azil pentru persoanele cu dizabilitati. Dupa ce bolnavii au fost mutati intr-o noua locatie, mai moderna, nimeni nu vrea sa o cumpere.

Primaria ia in calcul si sa doneze imobilul, poate va reusi astfel sa schimbe conceptia publicului.

foto: nydailynews.com

Metropolele italiene, paralizate de o greva de 24h a transportatorilor... Pietre pretioase in valoare de doua milioane dolari au fost furate de la un muzeu din California...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x