Antena Căutare

Casa lui Charles Aznavour din regiunea Provence a fost scoasă la vânzare pentru suma de 2,4 milioane de euro

La aproape un an de la moartea cântăreţului francez Charles Aznavour, locuinţa sa din Mouriès şi cele trei hectare cu măslini din jur au fost scoase la vânzare pentru suma de 2,4 milioane de euro, scrie Le Figaro.

La aproape un an de la moartea cântăreţului francez Charles Aznavour, locuinţa sa din Mouriès şi cele trei hectare cu măslini din jur au fost scoase la vânzare pentru suma de 2,4 milioane de euro, scrie Le Figaro.

Charles Aznavour era mândru să le arate prietenilor şi vizitatorilor măslinul milenar care crescuse în mijlocul proprietăţii sale din Provence.

Această proprietate de 660 de metri pătraţi, înconjurată de trei hectare de măslini, botezată simplu Aznavour, era mândria artistului.

Cântăreţul celebrei melodii "La Bohème" a murit aici, la 1 octombrie 2018.

În 2014, la aniversarea de 90 de ani, el a deschis porţile pentru ziarul Le Parisien. În locuinţa sa puteau fi văzute numeroase discuri de aur. În timpul vizitei, Charles Aznavour s-a oprit în faţa pianului electric la care a continuat să compună. Nu departe de o piscină, în grădină, remorca nepoatei sale, oferită de Chico de la Gipsy Kings, dădea o notă gipsy proprietăţii sale.

Agenţia imobiliară însărcinată să se ocupe cu vânzarea acestei locuinţe nu a vrut să scrie în anunţ că mult timp a aparţinut lui Charles Aznavour.

Actorul, cântăreţul şi compozitorul Charles Aznavour a murit în octombrie 2018, la domiciliul său din sudul Franţei. Shahnhour Varinag Aznavourian şi-a început cariera artistică la vârsta de 9 ani, cochetând cu actoria. În adolescenţă a ales să devină cântăreţ, iar în 1946 a fost descoperit de Edith Piaf, pe care a acompaniat-o în turneele ei din Franţa şi Statele Unite. Cu zeci de premii la palmares, Charles Aznavour a colaborat de-a lungul timpului, printre alţii, cu Fred Astaire, Frank Sinatra, Andrea Bocelli, Bing Crosby, Ray Charles, Bob Dylan, Liza Minnelli, Elton John, Dalida şi Serge Gainsbourg. Aznavour era cunoscut şi pentru eforturile sale depuse în scop caritabil, în Armenia, mai ales după cutremurul din 1988, care a ucis zeci de mii de oameni. A primit cetăţenia armeană în 2008 şi a fost numit, în 2009, ambasador al acestei ţări în Elveţia, poziţie pe care încă o deţine. În august 2017, Charles Aznavour a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Sursa : news.ro

Parchetul rus cere eliberarea lui Pavel Ustinov, condamnat la închisoare în urma manifestaţiilor din vară, după o campan... Doi piloţi de vânătoare belgieni supravieţuiesc prăbuşirii unui F-16 în Bretagne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x