Antena Căutare

Casetele secrete ale lui J.F.Kennedy, date publicitatii!

Biblioteca Prezidentiala John F. Kennedy va da publicitatii 45 de ore de inregistrari private ale unor intalniri si apeluri telefonice ale fostului presedinte american.

Potrivit ABC News, casetele includ discutii despre conflictul din Vietnam, relatiile cu Uniunea Sovietica si planurile pe care le facea pentru a fi reales in functie.

Una dintre inregistrari a fost facuta cu cateva zile inainte de asasinarea din 22 noiembrie 1963. Atunci, Kennedy ii ruga pe mebrii echipei sale sa ii programeze o intalnire cu un general din Indonezia. De asemenea, a spus despre ziua de luni in care urma sa fie ucis ca va fi o zi foarte grea.

Un reprezentatnt al bibliotecii care detine casetele a declarat ca acestea au fost pastrate de catre Kennedy pentru a-i folosi in scrierea memoriilor sau pentru a se asigura ca declaratiile sale nu sunt interpretate gresit.

Inregistrarile ofera o viziune de ansamblu asupra ultimelor trei luni din mandatul lui Kennedy. Acesta observase o discrepanta intre masinaria politica de la Washington si votanti. In aceste inregistrari, Kennedy apare ca o persoana foarte interesata de imaginea sa publica. Pe casete sunt dezvaluite si momentele in care acesta era plictisit, injura sau se juca alaturi de copiii sai, Caroline si John Jr.

Foto: hepta.ro

Irak: 14 morti intr-o serie de atacuri cu masini capcana... FOTO! Egiptenii au iesit in strada pentru a sarbatori un an de la caderea lui Mubarak...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x