Antena Căutare

Cât de SINISTRU! Un „profet” a încercat să reînvie un bărbat. Două rude ale decedatului au leșinat. Atenție, VIDEO ȘOCANT!

Un bărbat din Etiopia, care s-a prezentat drept profet, a convins o familie că poate readuce la viață un membru al acesteia care murise într-un accident cu motocicleta.

Un bărbat din Etiopia, care s-a prezentat drept profet, a convins o familie că poate readuce la viață un membru al acesteia care murise într-un accident cu motocicleta.

Getayawukal Ayele vizita familia unui bărbat, Belay Biftu, care a murit într-un accident cu motocicleta, în orașul Galilee, din regiunea Oromia. „Profetul” i-a convins pe membrii familiei celui decedat că îl poate readuce la viață.

Rudele bărbatului au dezgropat cadavrul, la doar două zile după înmormântare.

Potrivit localnicilor din Galilee, Ayele le-a spus rudelor bărbatului mort povestea lui Lazăr, care este readus la viață de Isus, în Noul Testament, scrie BBC.

În momentul în care sicriul a fost deschis, falsul profet a coborât în groapă și a țipat „Belay, ridică-te!”. Pentru că mortul nu răspundea la comandă, „profetul” s-a întins peste cadavru, repetând mesajul.

Unele dintre rudele decedatului au leșinat, în timp ce altele s-au înfuriat și l-au lovit pe „profet”, înainte ca poliția să sosească și să îl aresteze. Incidentul a avut loc la sfârșitul lunii iulie.

Legea etiopiană sancționează drastic profanarea mormintelor.

Un polițist a declarat pentru BBC News că falsul profet, care a fost asistent medical, va rămâne în arest.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

ULTIMĂ ORĂ! Fenomen NEOBIȘNUIT, din cauza caniculei! Se intensifică de la o zi la alta, iar alpiniștii sunt ÎN PERICOL D... Așa ceva ai văzut doar în filme! S-a tras pe stradă! Cinci persoane au murit şi alte 40 au fost rănite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x