Antena Căutare

Catastrofa aeriana in vestul Indiei: 8 pasageri din 166 au supravietuit

Tragedie aviatica in India. Un avion cu 166 de oameni la bord s-a prabusit in sudul tarii. Autoritatile spun ca cel putin opt oameni au supravietuit. Aparatul de zbor decolase din Dubai si ar fi trebuit sa aterizeze in Mangalore.

Avionul Boeing 737 avea la bord 160 de pasageri si sase membri ai echipajului. Aeronava s-a prabusit in jurul orei 3.00, ora Romaniei.

Televiziunile indiene au difuzat imagini cu mai multi supravietuitori dupa accidentul aviatic. Autoritatile au oferit informatii contradictorii in privinta numarului de raniti.

Tragedia s-a produs dupa ce aparatul de zbor a ratat pista de aterizare, a cazut intr-o vale din apropiere si a luat foc la contactul cu solul. Autoritatile cauta acum cutiile negre ale avionului.

Cauzele accidentului nu au fost identificate inca, insa autoritatile spun ca de vina ar putea fi conditiile meteorologice. in momentul producerii tragediei ploua si vizibilitatea era foarte redusa.

Cel mai grav accident aerian inregistrat in India a avut loc in 1996, cand doua avioane - un aparat din Kazahstan si un avion de linie saudit - au intrat in coliziune in plin zbor in apropiere de New Delhi, accidentul soldandu-se cu moartea a 349 de persoane.

Baroneasa Emma Nicholson sustine aderarea Republicii Moldova la UE... Toyota cumpara 2,5% din actiunile producatorului auto american Tesla Motors...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x