Antena Căutare

Catastrofă în California! Mai bine de 27.000 de oameni au fost evacuați după ce mii de hectare au ars fără oprire!

Mai bine de 27.000 de oameni au fost nevoiți să evacueze orașul Ventura după ce un incendiu de mari proporții a început să se extindă periculos de mult.

Mai bine de 27.000 de oameni au fost nevoiți să evacueze orașul Ventura după ce un incendiu de mari proporții a început să se extindă periculos de mult.

Vântul puternic a întețit focul și astfel, mai bine de 10.000 de hectare au fost pârjolite complet în orașul californian Ventura.

Autoritățile au intervenit imediat, dar șeful departamentului de pompieri a mărturisit că doar natura este cea care decide soarta acestui oraș în cazul de față.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit oficialilor, acest incident este cel mai grav din istoria incendiilor din California. În luna octombrie, mai bine de 40 de persoane au murit atunci când focul a pârjolit hectare de vie.

Totul a început în ziua de luni, atunci când oamenii au început să își părăsească locuințele. Numeroase case au ars și pacienții spitalului Vista del Mar au fost imediat transferați în altă parte.

500 de pompieri s-au luptat cu flăcările uriașe, ajutați fiind și de intervenția elicopterelor.

Proiectul de lege care permite căsătoria copiilor de la vârsta de 9 ani: "Se află în pericol să le fie răpită copil... Rusia manipulează fără rușine! Planul malefic prin care vrea să-și arate puterea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x