Antena Căutare

Catei salvati dintr-un laborator. Vezi cum au reactionat cand au iesit prima oara din custi!

72 de caini Beagle care erau folositi intr-un laborator din Spania pentru teste au fost salvati de membrii unei organizatii care are ca scop protectia animalelor, scrie Daily Mail.

In momentul in care au fost eliberati, cateii erau speriati si nu intelegeau ce se intampla. Unii dintre ei nu parasisera niciodata custile in care au fost inchisi.

"Ni s-a spus ca erau tinuti in custi, cate zece in camera, dar nu au interactionat niciodata unul cu celalalt. Si-au petrecut cea mai mare parte din viata inchisi", a spus purtatorul de cuvant al organizatiei, Gary Smith.

Operatiunea de salvare a avut loc in luna iunie, iar 40 dintre ei au fost trimisi in Los Angeles pentru a fi adoptati, ceilalti caini, cu varste cuprinse intre patru si sapte ani, care au fost nascuti in captivitate, si-au gasit familii in Europa.

Cateii Beagle sunt docili si increzatori. Acesta este motivul pentru care ei sunt folositi in laboratoare pentru a testa pe ei produse, mai ales cosmetice.

The Economist: Basescu a vorbit ca un protestatar "Occupy"... Viena si Zürich, orasele in care se traieste cel mai bine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x