Căutare Live

Catei salvati dintr-un laborator. Vezi cum au reactionat cand au iesit prima oara din custi!

72 de caini Beagle care erau folositi intr-un laborator din Spania pentru teste au fost salvati de membrii unei organizatii care are ca scop protectia animalelor, scrie Daily Mail.

In momentul in care au fost eliberati, cateii erau speriati si nu intelegeau ce se intampla. Unii dintre ei nu parasisera niciodata custile in care au fost inchisi.

"Ni s-a spus ca erau tinuti in custi, cate zece in camera, dar nu au interactionat niciodata unul cu celalalt. Si-au petrecut cea mai mare parte din viata inchisi", a spus purtatorul de cuvant al organizatiei, Gary Smith.

Operatiunea de salvare a avut loc in luna iunie, iar 40 dintre ei au fost trimisi in Los Angeles pentru a fi adoptati, ceilalti caini, cu varste cuprinse intre patru si sapte ani, care au fost nascuti in captivitate, si-au gasit familii in Europa.

Cateii Beagle sunt docili si increzatori. Acesta este motivul pentru care ei sunt folositi in laboratoare pentru a testa pe ei produse, mai ales cosmetice.

VIDEO! Un roman a fost impuscat intr-un magazin din Italia... Viena si Zürich, orasele in care se traieste cel mai bine...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri