Antena Căutare

S-a aflat! Câți bani a primit tatăl lui Meghan Markle pentru a da un interviu despre ea și prințul Harry!

Tatăl lui Meghan Markle a fost plătit cu 7.500 de lire sterline ca să acorde interviul televizat în cadrul căruia a făcut afirmații referitoare la opiniile politice ale prințului Harry și în cadrul căruia a oferit detalii despre nunta ducilor de Sussex.

Tatăl lui Meghan Markle a fost plătit cu 7.500 de lire sterline ca să acorde interviul televizat în cadrul căruia a făcut afirmații referitoare la opiniile politice ale prințului Harry și în cadrul căruia a oferit detalii despre nunta ducilor de Sussex.

Potrivit tabloidului The Mirror, Thomas Markle, în vârstă de 73 de ani, a fost plătit cu 7.500 de lire sterline pentru a apărea la emisiunea televizată britanică „Good Morning Britain”, în cadrul căreia a acordat acel interviu.

El a dezvăluit în acest interviu că atunci când prințul Harry i-a cerut mâna fiicei lui, el l-a rugat pe acesta să îi promită că nu va „ridica niciodată mâna” la Meghan Markle.

„Ești un gentleman. Promite-mi că nu vei ridica niciodată mâna la fiica mea și sigur că îți voi da binecuvântarea mea”, a spus Markle că i-a răspuns prințului Harry, atunci când acesta i-a cerut mâna lui Meghan, printr-o convorbire telefonică.

Thomas Markle a mai spus că fiica lui a plâns atunci când a aflat că el nu o va conduce la altar, pentru că avea nevoie de o intervenție chirurgicală urgent la inimă.

El a adăugat că regret alegerea sa de dinainte de intervenția chirurgicală de a „regiza” fotografii paparazzi pentru a-și îmbunătăți imaginea.

Thomas Markle a mai spus că Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, și prințul Harry, în vârstă de 33 de ani, încă nu așteaptă un copil, dar ar urma să devină părinți în viitorul nu foarte îndepărtat.

Tatăl ducesei de Sussex a vorbit fără acordul Palatului și a iscat controverse dezvăluind că prințul Haary este „deschis” la ideea de Brexit, în ciuda faptului că membrii familiei regale trebuie să rămână neutri din punct de vedere politic.

Thomas Markle a mai spus că a suferit mult din cauza deciziei lui de a nu participa la nuntă, hotărâre anunțată cu doar trei zile înainte de eveniment. El a precizat că a plâns pe o canapea urmărind la televizor cum „frumoasa” lui fiică s-a căsătorit la Windsor.

Markle a mai spus că în prezent se recuperează după problemele pe care le-a suferit cu inima și că speră să călătorească la Londra pentru a se întâlni cu fiica sa și cu prințul Harry, precum și cu întreaga familie regală, inclusiv cu Regina Elizabeth a II-a.

Japonia, îndurerată în urma seismului de 6,1 pe scara Richter! Bilanțul A CRESCUT... INCERTITUDINE pentru următoarea ediție Eurovision! Ce s-ar putea întâmpla cu evenimentul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x