Antena Căutare

Caz dramatic. Un adolescent de 15 ani s-a sinucis după ce a fost violat de trei bărbați chiar în casa lui

Băiatul de 15 ani a încercat să le povestească părinților că el a fost violat de trei bărbați, dar "erau prea beți pentru a înțelege", scrie The Australian.

Durere fără margini! Un băiat de 15 ani s-a sinucis după ce a fost violat de 3 bărbați în mod repetat. Băiatul a încercat să le explice părinților iadul pe care îl trăiește, dar aceștia erau prea beți ca să audă nenorocirea prin care trecea adolescentul

Băiatul de 15 ani a încercat să le povestească părinților că el a fost violat de trei bărbați, dar "erau prea beți pentru a înțelege", scrie The Australian.

La un an după ce a povestit în zadar că a suferit violuri multiple în casa familiei sale, într-un oraș din Australia de Vest, trupul neînsuflețit al tânărului a fost găsit într-o tabără din orașul Kununurra, potrivit "Daily Mail". Din păcate, băiatul nu a mai suportat coșmarul pe care îl trăia, iar vâzând că nu are nici suținerea părinților, într-un moment a decis să își ia viața.

Rapoartele școlare au descris adolescentul ca fiind o persoană "drăguță", deși avea o istorie problematică a drogurilor și a alcoolului, deoarece provenea dintr-o casă unde violența și abuzul de alcool erau la ordinea zilei. În plus, a avut o rată mică de prezență la cursurile școlare, de aproximatix 35% și 54%.

Cazul său a ieșit la lumină după ce o persoană apropiată familiei a raportat traumele la care fusese supus băiatul, ceea ce l-a determinat pe copil să povestească angajaților de la protecția copilului coșmarul prin care a trecut. Cu toate acestea, în mai puțin de un an, reprezentații Protecției Copilului l-au găsit mort.
Investigarea acestui caz a studiat, de asemenea, și dosarul al altor 12 copii care și-au luat viața în Kimberley, Australia de Vest, între 2012 și 2016.

Fenomen meteorologic foarte rar în capitala Indiei. O furtună a fost însoţită de o cădere de grindină... Ploaia torenţială şi rafalele de vânt au lăsat mii de case fără curent electric, în Australia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x