Antena Căutare

Caz cutremurător! Ultimele cuvinte ale unei fetițe din Irak, arsă de vie de jihadiștii ISIS

Un caz teribil de trist este prezentat de presa din Marea Britanie, caz relatat în cadrul unei conferințe pe tema persecuției creștinilor, care a avut loc la New York.

Un caz teribil de trist este prezentat de presa din Marea Britanie, caz relatat în cadrul unei conferințe pe tema persecuției creștinilor, care a avut loc la New York.

Jacqueline Isaac, avocată pentru drepturile omului, vicepreședintă a organizației Roads of Success, a dat drept exemplu cazul unei fetițe de 12 ani din Mosul, Irak. Aceasta a murit în casa incendiată de ISIS, cerându-i mamei sale, înainte de ase stinge, să îi ierte pe criminali.

"Combatanții ISIS merg din ușă-n ușă, și au ajuns și la ușa acestei familii, unde i-au spus femeii: fie plătești Jaziya’, fie pleci!", a povestit Jacqueline Isaac. Femeia le-ar fi răspuns că le plăște în câteva secunde, după ce își scoate fetița din baie, însă aceștia nu au mai avut răbdare, dând foc casei, începând cu baia.

Flăcările au cuprins întreaga locuință, iar fetița și mama ei au reușit să iasă, dar era prea târziu pentru cea mică. Avea arsuri grave pe tot corpul, a murit la spital, în brațele mamei. Iar ultimele ei cuvinte au fost: "Iartă-i!"

UPDATE: A dispărut în neant! Un avion al companiei EgyptAir a dispărut cu 66 de persoane la bord. Prima ipoteză a specia... Rămășițele Avionul EgyptAir au fost găsite în apropierea Insulei Creta. Stat Islamic revendică prăbușirea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x