Antena Căutare

Ce au crezut americanii cand au aflat de tentativa de sinucidere a lui Adrian Nastase!

Cazul lui Adrian Nastase, care a incercat sa se sinucida, a ajuns rapid si in presa international, inclusiv in cea de peste Ocean. Evenimente insa au ajuns denaturat in SUA si americanii au inteles ce au vrut ei despre ceea ce se intampla in Romania. Astfel, relatarea unei tinere care a plecat din tara pentru a se stabili in Statele Unite arata cat de penibili sau de hazlii pot fi unii dintre cei care fac parte din cea mai puternica natiune a lumii.

Andreea Grochowski, o tanara originara din Cluj, casatorita in SUA, a declarat pentru Mediafax ca americanii au inteles ca e din nou Revolutie in Romania, dupa ce au aflat vestile despre tentative de sinucidere a lui Adrian Nastase.

"Eu am ramas blocata, pentru ca sunt la munca, nu am vazut nimic la TV sau in alta parte. Dar, au inceput sa ma sune cunoscuti americani, sa ma intrebe daca familia mea e in regula in Romania, daca e din nou Revolutie. M-au intrebat daca ne vom impusca iar politicienii, ca pe Ceausescu. Nu au inteles nimic din ce se intampla. Degeaba le-am spus ca nu detinem arme, ca nu se intampla asa ceva, o tineau pe a lor. Ei nu stiu cine e Nastase sau ce s-a intamplat exact, au aflat ca un politician din Romania e impuscat", a declarat Andreea Grochowski, care este stabilita in St. Paul, Minnesota.

Explozibil, descoperit in curtea celei mai mari centrale nucleare din Suedia... Cazul lui Adrian Nastase, asemanator cu al premierului francez Pierre Beregovoy...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x