Antena Căutare

Informația momentului! Ce au pățit agresorii care au aruncat cu pietre în polițiști, la Hunedoara

Scandalul izbucnit la Hunedoara, chiar în Sâmbăta Mare, între polițiști și zeci de oameni care au aruncat cu pietre în oamenii legii, a stârnit revoltă în rândul opiniei publice. Ce au pățit agresorii?

Informația momentului! Ce au pățit agresorii care au aruncat cu pietre în polițiști, la Hunedoara Galerie
Ce au pățit agresorii care au aruncat cu pietre în polițiști, la Hunedoara! | sursa foto: observator.tv

Patru persoane din municipiul Hunedoara au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, duminică, din partea unei instanţe de judecată, fiind acuzate de ultraj, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în urma incidentelor produse sâmbătă după-amiază într-un cartier din oraş, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

SCANDALUL DE LA HUNEDOARA: CE AU PĂȚIT VINOVAȚII

Iniţial, nouă persoane au fost conduse la audieri, iar patru dintre acestea au fost reţinute de poliţişti în urma violenţelor care au avut sâmbătă după-amiază, forţele de ordine fiind atacate cu pietre de mai multe persoane, două maşini ale poliţiei fiind avariate de mai mulţi oameni care au luat parte la aceste incidente.

citește și: Scandal cu oamenii legii în Hunedoara! Poliţiştii care verificau respectarea ordonanţelor militare, atacaţi cu pietre

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPL Hunedoara, pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare poliţiştii au mai aplicat trei sancţiuni contravenţionale, în valoare de 9.000 de lei, însă ancheta referitoare la acest aspect este în desfăşurare.

Informația momentului! Ce au pățit agresorii care au aruncat cu pietre în polițiști, la Hunedoara

Ce au pățit agresorii care au aruncat cu pietre în polițiști, la Hunedoara!

Polițiștii au aplicat deja primele sancțiuni

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe imaginile distribuite pe reţelele de socializare se observă cum poliţiştilor li se adresează cuvinte jignitoare. De asemenea, un bărbat loveşte cu cotul în geamul unei maşini de poliţie care are oglinda laterală smulsă.

citește și: „Cum ar fi arătat un cetățean cu capul crăpat de vreun glonț rătăcit?” Marian Godină a analizat la sânge imaginile șocante de la Hunedoara

Pentru restabilirea calmului, în zonă au intervenit poliţişti, jandarmi şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale (SAS). Toate persoanele din acea zonă s-au retras în locuinţe, sâmbătă seara, şi situaţia a revenit la normal.

Dispozitive de ordine publică, constituite din poliţişti şi jandarmi, sunt prezente, în continuare, duminică, în zonă, fără să mai fie constatate încălcării ale legii, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Dezastrul din Wuhan putea fi evitat! Autoritățile au tras semnalul de alarmă din 2018. Ce se întâmpla la laboratorul acu... Noua Zeelandă a „întrerupt lanţul transmiterii” Covid-19. Nivelul patru de alertă, menţinut încă o săptămână...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x