Antena Căutare

Ce NENOROCIRE! Accident CUTREMURĂTOR. Soția unui cunoscut POLITICIAN cambodgian A MURIT, iar el este în stare FOARTE GRAVĂ!

Fostul prim-ministru al Cambodgiei, prinţul Norodom Ranariddh, în vârstă de 74 de ani, a fost rănit grav, iar soţia sa a murit într-un accident rutier în sud-vestul ţării.

Un taxi a lovit vehiculul în care se aflau cei doi iar prinţul, împreună cu soţia sa, Ouk Phalla, au fost transportaţi la un spital local din provincia Preah Sihanouk. Câteva ore mai târziu, Ouk Phalla a decedat, iar prinţul a fost transportat la un spital din Phnom Penh.

Ei călătoreau pentru a se întâlni cu susţinătorii Partidului Funcinpec. Prinţul, care este fratele vitreg al Regelui Norodom Sihamoni, conduce un partid politic care contestă alegerile generale care vor avea loc luna viitoare.

Anul trecut, principalul partid de opoziţie, Partidul Naţional pentru Salvarea Cambodgiei, a fost dizolvat iar liderul său a fost acuzat de trădare.

Prim-ministrul Hun Sen conduce ţara de 33 de ani şi a fost acuzat că foloseşte justiţia şi forţele de securitate pentru a-şi intimida opoziţia şi a reduce la tăcere rivalii. Prinţul Ranariddh a fost prim-ministru împreună cu Hun Sen între 1993 şi 1997 pentru ca apoi să fie dat jos printr-o lovitură de stat de către actualul prim-ministru.

Doamne, ce tragedie în familia regală! Soţia prinţului Cambodgiei a murit într-un accident rutier: Avea 39 de ani... TEROARE în Japonia! Cel puţin trei persoane au murit și alte 100 au fost rănite. VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x