Ce NENOROCIRE! Accident CUTREMURĂTOR. Soția unui cunoscut POLITICIAN cambodgian A MURIT, iar el este în stare FOARTE GRAVĂ!

Fostul prim-ministru al Cambodgiei, prinţul Norodom Ranariddh, în vârstă de 74 de ani, a fost rănit grav, iar soţia sa a murit într-un accident rutier în sud-vestul ţării.

Un taxi a lovit vehiculul în care se aflau cei doi iar prinţul, împreună cu soţia sa, Ouk Phalla, au fost transportaţi la un spital local din provincia Preah Sihanouk. Câteva ore mai târziu, Ouk Phalla a decedat, iar prinţul a fost transportat la un spital din Phnom Penh.

Ei călătoreau pentru a se întâlni cu susţinătorii Partidului Funcinpec. Prinţul, care este fratele vitreg al Regelui Norodom Sihamoni, conduce un partid politic care contestă alegerile generale care vor avea loc luna viitoare.

Anul trecut, principalul partid de opoziţie, Partidul Naţional pentru Salvarea Cambodgiei, a fost dizolvat iar liderul său a fost acuzat de trădare.

Prim-ministrul Hun Sen conduce ţara de 33 de ani şi a fost acuzat că foloseşte justiţia şi forţele de securitate pentru a-şi intimida opoziţia şi a reduce la tăcere rivalii. Prinţul Ranariddh a fost prim-ministru împreună cu Hun Sen între 1993 şi 1997 pentru ca apoi să fie dat jos printr-o lovitură de stat de către actualul prim-ministru.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri