Căutare Live

Imagini apocaliptice în Indonezia, în urma seismului și tsunami-ului! Ce rămâne în urma sutelor de persoane care au pierit: ”Se aud strigăte de ajutor de sub dărâmături!”

Peste 830 de persoane și-au pierdut viețile în urma seismului și tsunami-ului ce a avut loc în Indonezia, iar vicepreședintele țării, Jusuf Kalla, atrage atnția că bilanțul ar putea să ajungă la ”una sau chiar mai multe mii”.

Peste 830 de persoane și-au pierdut viețile în urma seismului și tsunami-ului ce a avut loc în Indonezia, iar vicepreședintele țării, Jusuf Kalla, atrage atnția că bilanțul ar putea să ajungă la ”una sau chiar mai multe mii”.

De asemenea, mai multe echipe de salvatori care purtau costume portocalii au căutat printre ruinele unui hotel în care s-ar fi putut afla până la 150 de persoane, şi ale unui centru comercial prăbuşit.

“Noaptea trecută, am reuşit să scoatem din hotelul Roa-Roa o femeie care trăia”, a indicat pentru AFP Muhammad Syaugi, şeful serviciilor de intervenţii de urgenţă. “Am auzit chiar şi oameni care strigau după ajutor”.

p>Bilanţul seismului cu magnitudinea 7,5 urmat de un tsunami care a afectat insula indoneziană Sulawesi a crescut la 832 de morţi, a anunţat duminică agenţia de gestionare a catastrofelor, precizând că acesta ar putea creşte în continuare, în timp ce salvatorii scoteau noi victime dintre dărâmături în oraşul Palu, devastat, relatează AFP.

”Astăzi, la ora (locală) 13.00 (08.00 ora României) sunt 832 de morţi”, în principal în oraşul Palu, a anunţat, într-o conferinţă de presă, Sutopo Purwo Nugroho, un purtător de cuvânt al agenţiei de gestionare a catastrofelor.

Vremea o ia razna în următoarele ore! Furtuna puternică provoacă ploi torențiale în mai multe zone! Autoritățile, în ale... Victime în urma ciclonului Zorba care a spulberat Grecia. După dezastrul lăsat în urmă, a ajuns în Turcia...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri