Căutare Live

Ce se întâmplă cu românii din Marea Britanie, după ce Parlamentul britanic a respins acordul privind BREXIT-ul! Ministrul MAE: ”Ar putea să aibă probleme!”

Românii care trăiesc și muncesc în Marea Britanie ar putea să aibă probleme în perioada următoare, în cazul în care țara va părăsi Uniunea Europeană fără un acord, atrage atenția ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu. 

Românii care trăiesc și muncesc în Marea Britanie ar putea să aibă probleme în perioada următoare, în cazul în care țara va părăsi Uniunea Europeană fără un acord, atrage atenția ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu.

Este posibil să fie aduse tot felul de amendamente la aceste documente şi să fie cerută prelungirea perioadei până undeva în iunie, ca să mai negocieze cu Uniunea Europeană. Ceea ce, din punctul meu de vedere, este foarte dificil. UE şi-a fixat o poziţie, negocierile s-au încheiat şi au ajuns la concluzii inclusiv ceea ce priveşte situaţia cetăţenilor europeni din Marea Britanie. Atâta timp cât vor exista aceste proiecte care au fost acceptate de UE şi de guvernul britanic, sperăm că pe viitor se va ajunge la o respectare a lor. E greu de spus acum ce se întâmplă. Vom vedea zilele următoate, pentru că nu sunt multe de aşteptat”, a declarat Teodor Meleșcanu, la Strasbourg, potrivit Antena 3. Acesta se află în delegaţia condusă de prim-ministrul Viorica Dăncilă.

Breaking News! S-a decis: Parlamentul britanic respinge acordul pentru Brexit cu o majoritate răsunătoare! Video

Acordul privind Brexit-ul negociat de premierul conservator Theresa May cu Bruxelles-ul a fost respins de parlamentarii britanici, cu 202 de voturi „pentru” și 432 „împotrivă”, un vot crucial pentru viitorul statului, care pe 29 martie 2019 va ieși din Uniunea Europeană. De asemenea, potrivit presei internaționale, aceasta este cea mai dură înfrângere parlamentară pentru un guvern din istoria recentă a Marii Britanii.

Video. Imagini de groază: o fetiță de doi ani "a zburat" dintr-o mașină într-o curbă și mama ei a continuat să... Încă o demisie în familia regală. Bodyguardul ducesei Meghan Markle a plecat după doar șase luni. Care este motivul...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri