Antena Căutare

Ce șofer! Un tânăr și-a pierdut permisul de conducere la doar 49 de minute după ce îl obținuse

Un tânăr a reușit să-și piardă permisul de conducere la aproximativ o oră, după ce l-a primit, au declarat autoritățile.

Un tânăr a reușit să-și piardă permisul de conducere la aproximativ o oră, după ce l-a primit, au declarat autoritățile.

În vârstă de 18 ani, adolescentul se întorcea de la proba practică a examenului auto, când a fost oprit de radar. Se pare că proaspătul șofer conducea cu o viteză de 95 km/h, într-o zonă unde limita era de 50 km/h, BBC News.

“Unele lucruri durează pentru totdeauna – altele, nici măcar o oră”, au scris polițiștii germani, pe o rețea socială.

Tânărul se afla în mașină cu 4 prieteni, iar polițiștii cred că proaspătul șofer încerca să îi impresioneze cu abilitățile sale la volan. În schimb, el a fost sancționat cu suspendarea permisului de conducere pentru patru săptămâni și cu o amendă de 200 de euro, precum și două puncte penalizare.

În plus, perioada în care el va fi considerat șofer începător a fost extinsă de la doi la patru ani.

El este bărbatul pentru care orice femeie ar intra la pușcărie! Cel mai sexy deținut din lume, face ravagii pe Instagram... Specialiștii avertizează despre o catastrofă mondială inevitabilă: ,,Peste 100 de orașe mari vor fi înghițite de apă&quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x