Antena Căutare

Ce spune Meghan Markle despre revenirea sa în Marea Britanie. Este pentru prima dată după plecare când vorbește despre întoarcere

După doi ani de la retragerea sa din Casa Regală Britanică și de la obligațiile care i s-au conferit odată cu titlul de ducesă, Meghan Markle a avut primul discurs și a adus în atenția tuturor plăcerea de a reveni în Marea Britanie.

Ce spune Meghan Markle despre revenirea sa în Marea Britanie. Este pentru prima dată după plecare când vorbește despre întoarcere Galerie
Megan Markle a mărturisit că „este plăcut” să revină în Marea Britanie, în primul ei discurs după doi ani | Getty Premium

Harry şi Meghan au renunţat la atribuţiile regale în urmă cu peste doi ani, iar prima lor apariţie publică în Marea Britanie după această decizie a avut loc în iunie, cu prilejul festivităţilor dedicate Jubileului de Platină al reginei Elisabeta a II-a.

''E plăcut să revin în Regatul Unit'', a spus Meghan în discursul rostit în cadrul One Young World Summit din Manchester, nordul Angliei, eveniment la care a luat parte şi Harry, nepotul reginei Elisabeta.

Vizita în Marea Britanie vine după interviul ultramediatizat al lui Meghan Markle în SUA pentru revista The Cut din New York şi după primele episoade din seria ei de podcasturi difuzate pe Spotify.

Ce discurs a avut Meghan Markle despre întoarcerea în Marea Britanie, la One Young World Summit din Manchester

Cuplul princiar continuă să atragă atenţia media şi ca urmare a relaţiei încordate dintre Harry şi fratele său mai mare, prinţul William, precum şi cea cu tatăl său, prinţul Charles, moştenitorul coroanei britanice.

Potrivit presei britanice, nu este planificată nicio întâlnire între Harry şi William în timpul acestei vizite, semn că cei doi fraţi nu au reuşit să treacă peste neînţelegeri, iar asta în ciuda faptului că Harry şi Meghan vor sta la fosta lor reşedinţă din vecinătatea castelului Windsor, aflată la o distanţă foarte mică de locuinţa în care William şi familia sa s-au mutat anul trecut, potrivit Agerpres.

În deschiderea summitului One Young World de la Manchester, Meghan Markle le-a spus delegaţilor din 202 de ţări şi teritorii: „Voi sunteţi viitorul... sunteţi prezentul”. Ea a adăugat: „Voi sunteţi cei care conduceţi schimbările pozitive şi necesare pe tot globul acum, chiar în acest moment”.

Citește și: Meghan Markle a povestit despre incendiul din camera copilului ei. Cum a reușit să-l salveze și ce a spus

În primul ei discurs în Marea Britanie de când ea şi Harry au plecat în California, ducesa a spus „ estefoarte plăcut să revin în Marea Britanie” şi să revină la One Young World, alături de care este consilier din 2014.

Ea a vorbit despre „nervozitatea” şi „momentul ei de conştientizare” atunci când a participat la primul ei summit. „Eram fata de la 'Suits' şi am fost înconjurată de lideri mondiali, umanitari, prim-miniştri şi activişti pe care îi admir”, a spus ea, potrivit news.ro.

Vorbind despre maternitate, Meghan a spus: „Viziunea mea asupra lumii s-a extins exponenţial, văzând comunitatea globală prin ochii copilului meu (Archie, născut pe 6 mai 2019), şi aş întreba care este această lume pe care ar ajunge să o adopte şi ce putem face, ce pot face pentru a o face mai bună”.

Citește și: Cum au reușit Meghan Markle și Prințesa Diana să se impună în fața protocolului regal

A fost din nou încântată să se întoarcă împreună cu prinţul Harry. „Să mă întâlnesc din nou aici cu el, alături de mine, face ca totul să se împlinească”, a spus ea.

Meghan Markle, care a sosit ţinându-se de mână cu Harry, a fost primită cu urale când a urcat pe scena de la Bridgewater Hall din Manchester în faţa a 2.300 de delegaţi. Ultimul ei discurs din Marea Britanie a fost în martie 2020, de Ziua Internaţională a Femeii.

Citeşte mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x