Căutare Live

Ce vrea să facă Jill Biden, soția președintelui ales, după numirea în funcție a lui Joe Biden

Președintele Joe Biden a fost ales președintele Statelor Unite, iar soția sa plănuiește să devină singura Prima Doamnă cu un loc de muncă în afara instituției Casa Albă.

În prezent, Dr. Jill Biden este profesor de engleză, cu normă întreagă, la Northern Virginia Community College și intenționează să-și păstreze locul de muncă.

Soția lui Joe Biden și-a făcut cunoscută această dorință încă din august.

”Dacă ajungem la Casa Albă, voi continua să predau. Este important și vreau ca oamenii să prețuiască profesorii, să le cunoască contribuțiile”, spunea ea pentru CBS Sunday Morning.

Citește și: Joe Biden este al 46 lea preşedinte al Statelor Unite. Candidatul democrat a depăşit pragul de 270 de electori

În istoria de 231 de ani a acestui rol, Jill Biden va fi singura Prima Doamnă care va deține un loc de muncă plătit.

Însă nu este unica premieră. Soția actualului președinte al SUA este și doctorand, titlu pe care niciuna dintre cele care i-au precedat nu l-a deținut.

Trump promite un leac anti-covid care se găsește și în România. Președintele Americii s-a întors deja la muncă... Cum arată masca de protecție pe care a purtat-o Regina Elisabeta. A apărut cu ea pentru prima dată în public...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri