Căutare Live

Cea mai tânără persoană ucisă de coronavirus, în Italia! Vârsta medie a victimelor COVID-19 pare să scadă. Mesajul emoționant al familiei

Italia a confirmat moartea celei mai tinere victime a coronavirusului. Stefano Amighetti a murit într-un spital din Brescia.

Cea mai tânără persoană ucisă de coronavirus, în Italia

Cea mai tânără victimă a coronavirusului, în Italia, a murit, joi, 12 martie, în spitalul din Manerbio, regiunea Brescia.

Stefano Amighetti a murit la vârsta de 38 de ani, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Potrivit membrilor familiei sale, bărbatul, care avea un handicap, suferise, în trecut, probleme pulmonare.

„Simt pacea ta în mine, bucuria pe care o dai doar. În jurul meu simt cerul, o lume a fericirii”, a scris familia bărbatului, în necrologul acestuia.

Italia este în continuare cea mai afectată ţară europeană de epidemia de coronavirus, iar ţara a înregistrat peste 1.000 de cazuri de infecţie cu COVID-19.

Cardinalul italian Angelo de Donatis a anunţat că toate cele 900 de biserici catolice de la Roma vor fi închise până pe 3 aprilie, în încercarea de a limita înmulţirea cazurilor de infecţie cu coronavirus, anunţă Daily Mail.

Decizia vine după ce Vaticanul anunţase închiderea Basilicii Sfântul Petru şi a Muzeului Vaticanului.

O tânără de 26 de ani a mințit medicii din două spitale! Tânăra, confirmată cu coronavirus, ar fi putut infecta zeci de persoane

„Accesul în bisericile Diocezei de Roma deschise publicului şi, în general, în clădirile de orice fel, este interzis tuturor credincioşilor”, a anunţat cardinalul.

El a spus totodată că credincioşii catolici sunt scutiţi în această perioadă de obligaţia de a participa la slujbele de duminică.

Donald Trump, vrând să liniştească, seamănă confuzia pe tema pandemiei noului coronavirus... New York - MoMa, Met şi teatrele de pe Broadway, închise. Tribeca Film Festival, amânat...
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Pentru o zi aniversară, o zi onomastică sau pentru un weekend petrecut cu familia și...
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022. Leii iau o decizie dificilă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. În...
Parteneri
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Catine.ro
Ultimele știri
x