Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

La trei ani putea să scrie și să citească. La șape ani terminase deja liceul! Cea mai tânără studentă și psihologă din lume are doar 17 ani!

Cea mai tanara studenta admisa vreodata la programul de masterat Harvard. Cati ani are tanara psiholoaga

Photo: Courtesy of Dafne Almazán

Photo: Courtesy of Dafne Almazán

După ce a ajuns studentă la facultate la vârsta de doar zece ani, Dafne Almazan, a devenit în prezent cea mai tânără studentă la master a celei mai prestigioase universități din lume, Harvard.

Potrivit Forbes Mexic, tânăra fată s-a făcut remarcată încă de când locuia în țara sa natală, Mexic, datorita reușitelor academice.

Dafne Almazan a devenit prima persoana de 17 ani admisă la prestigioasa universitate din SUA pentru a urma cursurile de masterat. Deși nu a atins majoratul, tânăra a strans deja numeroase premii și reușite care au propulsat-o pe plan profesional.

Dafne Almazan este cel mai tânăr psiholog din lume!

La varsta de doar 3 ani putea să scrie și să citească. La 7 ani terminase deja liceul. Dupa finalizarea studiilor de licență, a devenit cel mai tanar psiholog din lume, scrie Latin Live.

Tânăra fată este un fenomen în pe întreg mapamondul. Știe să cânte la pian, vioară și chitară. Vorbește patru limbi pe care le și predă! Limba engleză, franceză, latina și mandarina au devenit o joacă pentru cea cu o inteligență peste medie!

Nu e de mirare că tânăra provine dintr-o familie la fel de înzestrată! Îninatea ei, fratele a devenit cel mai tânăr psiholog din lume și sora ei a fost remarcată pentru darurile sale intelectuale.

Părinții lui Dafne au fondat și un centru pentru copii cu abilități ieșite din comun, numit Cedat, ce ofera studenților o educație accelerată, precum și cursuri de arte și sport.