Antena Căutare

Ceasuri pierdute si regasite

Aproape o suta de ceasuri foarte valoroase sunt expuse din nou intr-un muzeu din Ierusalim, de unde au fost furate acum 26 de ani. Jaful a ramas, mai bine de doua decenii, un mister, pana cand s-a aflat ca hotul murise, dar nu inainte de a-i face marturisiri complete sotiei sale.

In cele din urma, au fost recuperate aproape toate ceasurile. Cel mai pretios este un ceasornic de aur si cristal realizat pentru regina Frantei, Maria Antoaneta, care nu a mai apucat sa-l poarte pentru ca a fost decapitata de revolutionari. Supranumit "Mona Lisa ceasurilor", obiectul este evaluat la peste 30 de milioane de dolari.
Silvio Berlusconi: "Nu sunt un sfant!"... Pelerinajul clovnilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 7 octombrie. Georgiana și Elena au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 7 octombrie. Georgiana și Elena au câștigat suma de 3.500 de lei Luni, 07.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x