Antena Căutare

Cei 27 de sefi de stat si de guverne din UE sunt invitati sa ridice Premiul Nobel

Presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy i-a invitat pe toti cei 27 de lideri ai statelor Uniunii Europene sa participe la ceremonia de acordare a Premiului Nobel pentru pace. La eveniment si-au anuntat prezenta seful Comisiei Europene, Jose Manuel Barosso, dar si presedintele Parlamentului European, Martin Schulz.

Cei 27 de sefi de stat si de guverne din UE sunt invitati sa ridice Premiul Nobel
| EPA

„Premiul Nobel pentru pace: Este o onoare imensa pentru tarile noastre, pentru institutiile noastre si, mai presus de toate, pentru cetatenii nostri”, a scris Herman Van Rompuy pe contul sau de Twitter.

Tot printr-o postare pe Twitter, presedintele Consiliului European a lansat si o invitatie liderilor celor 27 de tari din Ue de a participa la evenimentul de acordare a premiului. „Pentru a marca aceasta ocazie festiva, sper ca toti sefii de stat si de guvern din UE sa poata participa la sarbatoarea din Oslo, din decembrie”.

Angela Merkel si Francois Hollande, disensiuni pe teme economice la summitul liderilor UE... Primul interviu acordat de nepotul liderului nord-coreean: „Visez la unificare”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x