Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Sacrificiul

Cel mai calm om de pe Pământ! A fost filmat stând lângă mâna lui AMPUTATĂ în urma unui accident rutier. Imagini greu de privit! – Video

Cel mai calm om de pe Pământ a fost filmat stând liniștit lângă o mână ce i-a fost amputată, într-o baltă de sânge, în urma unui accident.

Cel mai calm om de pe Pământ a fost filmat stând liniștit lângă o mână ce i-a fost amputată, într-o baltă de sânge, în urma unui accident.

Bărbatul, Huang Sognliang, în vârstă de 37 de ani, se îndrepta de la serviciu către casă în orașul Lengshui din județul Ningyuan, China, când a fost lovit de o mașină.

În urma accidentului, mâna lui stângă a fost amputată, de la cot, și a fost aruncată la câțiva metri de la locul impactului.

Însă, în ciuda evenimentului șocant, bărbatul a rămas incredibil de calm.

Rana bărbatului a fost atât de gravă, încât medicii de la un spital local au refuzat să preia cazul. A fost transferat de urgență la Spitalul Chenzhou First People, unde se află acum în terapie intensivă.

Tatăl lui Huang Sognliang a spus că mâna i-a fost reatașată de către medici, dar bărbatul, singurul care susține financiar familia, nu își va mai putea folosi acea mână vreodată.

„I-a fost reatașată mâna, dar din raționamente estetice. Nu va putea să o mai folosească”, a spus tatăl lui Huang Sognliang.

Tatăl bărbatului accidentat solicită donații pentru cheltuielile din spital, ce s-ar ridica la peste 12.700 de euro.