Antena Căutare

Cel mai mare targ de aeronautica se deschide la Berlin

La Berlin se deschide, marti, unul din cele mai mari targuri internationale ale industriei aeronautice. Organizatorii acorda o atentie deosebita masurilor de siguranta, dupa ce, in ultimele zile, trei persoane si-au pierdut viata in accidente, la doua mitinguri aviatice din sudul Germaniei.

La targul de la Berlin, participa peste 1200 de expozanti din 46 de tari. Vizitatorii vor putea admira cele mai noi modele de avioane civile si militare, iar expertii au ocazia sa evalueze ultimele inovatii din tehnica aeronautica. Industria europeana de profil expune, pe langa deja cunoscutul avion de lupta Eurofighter, noul elicopter cu reactie Eurocopter X3.

Nu lipsesc marii rivali din aviatia civila, Airbus si Boeing. Concernul american revine la Berlin cu avioane de pasageri, dupa o pauza de zece ani. Evenimentul le da berlinezilor ocazia de a face cunostinta cu viitorul mare aeroport al Berlinului, a carui inaugurare a fost amanata de mai multe ori. Organizatorii asigura publicul ca nu are de ce sa se teama, in pofida recentelor accidente de la manifestari de mai mica amploare, din sudul Germaniei.

Spatiile de expunere din aer liber si din interior acopera o suprafata totala de 250.000 de metri patrati. Polonia este, anul acesta, invitatul de onoare al targului. Romania este, de asemenea, prezenta cu standuri ale Fortelor Aeriene si ale unor unitati de productie si cercetare.

Parlamentul European cere un nou raport despre inchisorile CIA din Romania... 11 ani de la atentatele teroriste din 11 septembrie. Aproape 3000 de persoane si-au pierdut viata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x