Antena Căutare

Cel mai socant video din toate timpurile!!! Televiziunea siriana nu mai are limite!!!!

Regimul sirian utilizeaza televiziunea nationala pentru a prezenta "atrocitatile" rebelilor. In realitate, postul public a depasit orice limita, intervievand o fetita de patru ani, alaturi de cadavrul mamei sale ori prezentand trupuri carbonizate

Conform Institutului International al Presei, Siria a devenit cea mai nesigura tara din lumea pentru jurnalisti. Ferzat Jarban a inaugurat o macabra lista, in martie 2011, cu ziaristi morti pe campoul de lupta si, din pacate, aceasta se completeaza aproape in fiecare zi.

Regimul sirian ucide nu numai oameni, ci si meseria in sine. Chiar daca jurnalismul propriu zis s-a degratat in cele peste patru decade de dictatura, ceea ce se petrece in ultimele luni intrece orice limita. Atat profesionala, cat si morala.

Televiziunea nationala nu considera ca tulburarile sociale din ultima vreme reprezinta dorinta de schimbare a oamenilor - asa cum s-a petrecut in Tunisia ori Egipt -, ci este rodul unei "conspiratii externe orchestrate de cei care doresc sa faca rau Siriei: teroristii, SUA, Israelul si cateva tari arabe".

In afara postului national, canalul privat "Addounia", dedicat trup si suflet regimului Bashar al Assad, a ingrozit lumea pe 26 august, in asa zisul jurnal informativ. Atunci au fost descoperite peste 300 de cadavre in localitatea Daraya, faimoasa pentru ca aici se afla un adevarat bastion care lupta impotriva regimului. Michelene Azar a fost primul reporter ajuns acolo. Violand toate legile scrise si nescrise, toate codurile deontologice, cameramanul a prezentat imagini cu trupuri carbonizate ori pline de sange, ori secvente cu o batrana agonizand, in timp ce Azar intreba: "Ce v-au facut teroristii?". Punctul culminant a fost atins, insa, in momentul in care microfonul s-a indreptat spre o fetita de patru ani, ingrozita, care statea langa cadavrul mamei ei! "Cine e aceasta femeie?", s-a auzit intrebarea. Imediat, "Uniunea jurnalistilor liberi sirieni" a cerut comunitatii internationale sa intervina prin orice mijloace, precizand ca toate Drepturile Omului sunt incalcate in Siria.

Atentie, va avertizam ca imaginile sunt SOCANTE!!!

Jose Manuel Barroso nu doreste crearea unui "superstat" european... MAE: Majoritatea tarilor UE sprijina intrare Romaniei in Schengen. Olanda si Germania asteapta raportul CE din decembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x