Antena Căutare

Caz ÎNFIORĂTOR! Cel puţin 14 copii au fost atacaţi cu un cuţit la o grădiniţă din China. Nu este singurul caz de acest gen

O femeie a atacat cel puţin 14 copii cu un cuţit de bucătărie la o grădiniţă din oraşul Chongqing din centrul Chinei, a anunţat vineri poliţia locală, potrivit CNN.

O femeie a atacat cel puţin 14 copii cu un cuţit de bucătărie la o grădiniţă din oraşul Chongqing din centrul Chinei, a anunţat vineri poliţia locală, potrivit CNN.

Poliţia din oraşul Chongqing din districtul Banan a declarat că elevii au fost tăiaţi în timp ce mergeau înapoi la clasă după exerciţiile de dimineaţă, la ora locală 9.30. Gardienii şi personalul şcolii au reuşit să imobilizeze femeia.

Autoarea este o femeie în vârstă de 39 de ani care a fost luată în custodie, imediat după atac. Un număr necunoscut de elevi au fost duşi la spital, potrivit comunicatului poliţiei. Poliţia a declarat că investigaţiile continuă.

Evenimentul de vineri nu este singurul în care copiii din China pică victime în timp ce sunt la școală. Alți nouă studenţi au fost ucişi la o şcoală din provincia Shaanxi în aprilie de către un bărbat în vârstă de 28 de ani care a primit, ulterior, o pedeapsă cu moartea.

În cazul din Shannxi, atacatorul voia să se răzbune pe colegii care îl criticau și se purtau urat cu el, astfel a cumpărat cuțitele online și a pornit măcelul.

În 2017, alți 11 elevi au fost răniţi după ce un bărbat a urcat pe peretele unei grădiniţe cu un cuţit şi a început să-i atace.

Sursa: CNN

Imagini şocante surprinse în Turcia. Două femei au fost practic înghiţite de pământ după ce trotuarul pe care se aflau s... Caz șocant. Doi copii, la un pas de moarte: Tatăl alcoolic i-a hrănit doar cu prăjituri și suc acidulat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x