Antena Căutare

Cele mai noi gadget-uri pentru politisti au fost expuse la San Diego

Politisti din toate colturile lumii si-au dat intalnire la San Diego, pentru o conferinta speciala. Companiile producatoare de gadget-uri au expus acolo cele mai noi minuni ale tehnologiei menite sa ii ajute in razboiul contra infractionalitatii.

Unul dintre dispozitivele prezentate la San Diego se numeste Bodyguard si se monteaza pe antebratul politistilor. Este dotat cu o camera video, lumini de semnalizare si 750 de volti de curent electric. Iubitorilor de filme science-fiction le este cunoscut din productia Iron Man.

La o prima vedere, salonul poate fi comparat cu o librarie plina cu jucarii de ultima generatie, dar aceste gadget-uri sunt mai mult decat o joaca. Elicopterele ghidate prin satelit, spre exemplu, le permit politistilor sa urmareasca suspectii si sa le filmeze actiunile pas cu pas, protejand in acelasi timp agentii si facand economie de combustibil. De mare succes s-au bucurat si ochelarii cu camera atasata.

Cel mai important pentru producatori este ca pot interactiona cu politisti si afla exact cum le pot veni in intampinare cu produse care sa le faca munca mai usoara si mai eficienta.

Romanii din Spania s-au trezit fara asistenta medicala... UPDATE! Turcia a ripostat cu atacuri asupra Siriei. Tarile membre NATO, solidare cu Ankara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x