Antena Căutare

Cercetătorii americani au dat verdictul! Femeile tolerează mai mult într-o relaţie decât bărbaţii

Conform celui mai nou studiu al cercetătorilor din Statele Unite, în spatele unei relaţii perfecte se află răbdarea de fier a doamnelor

Conform celui mai nou studiu al cercetătorilor din Statele Unite, în spatele unei relaţii perfecte se află răbdarea de fier a doamnelor.

Ca să fie fericiţi într-o relaţie, bărbaţii trebuie să continue să aibă momentele lor, alături de prieteni. Pentru a nu-şi supăra partenerele, conform specialiştilor, nu trebuie să bifeze mai mult de două ieşiri pe săptămână. Atât timp cât sunt în grafic, femeile vor tolera fără prea mult scandal escapadele.

Plus că, dacă s-ar supăra, n-ar fi ştiinţific. Căci cercetătorii din Statele Unite sunt de părere că femeile au un pic mai multă răbdare decât bărbaţii în cadrul unei relaţii şi sunt dispuse să treacă peste orice fel de problemă. Totul pentru pace şi armonie în casă. Ce frumos!

Urmăriţi ediţia integrală a Observatorului pe AntenaPlay.ro

E prea tare! Cea mai spectaculoasă instalaţie luminoasă din lume... Întâlnire istorică la Vatican! Papa Francisc l-a primit pe Vladimir Putin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x