Antena Căutare

Cercetătorii britanici au realizat un experiment inedit! Cum va arăta prințul George la maturitate

Prințul George, copilul de doi ani de acum, va urca într-o buna zi pe tronul Marii Britanii, după bunicul și tatăl său, Charles și, respectiv, William. Este un lucru sigur, iar o echipă de oameni de știință crede că știe cum va arăta prințul George la vârsta adultă, scrie joi 20minutes.fr.

Prințul George, copilul de doi ani de acum, va urca într-o buna zi pe tronul Marii Britanii, după bunicul și tatăl său, Charles și, respectiv, William. Este un lucru sigur, iar o echipă de oameni de știință crede că știe cum va arăta prințul George la vârsta adultă, notează Agerpres.

Cercetători de la Universitatea din Bradford au realizat o simulare informatică pentru a vedea cum va arăta prințul George — care va fi poate regele George al VII-lea — la 20, 40 sau 60 de ani. Sistemul analizează un ansamblu de "30-40" de trăsături ale feței, cum ar fi dimensiunile nasului sau distanța dintre ochi, a spus agenției Reuters profesorul Hassan Ugail, care a condus cercetările, precum și date ale părinților și altor membri ai familiei.

Echipa, care a dezvoltat inițial tehnologia pentru a veni în sprijinul investigațiilor poliției, crede că metoda sa este mai precisă decât procedeele actuale de "îmbătrânire", putând servi în anchetele asupra copiilor dispăruți.

Sistemul medical din Finlanda se schimbă radical: "Este o reformă istorică"... Începe ofensiva! Kurzii vor să recucerească orașul Sinjar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x