Antena Căutare

Cercetătorii cer ajutorul posesorilor de PC-uri pentru studierea coronavirusului

Oamenii de ştiinţă au nevoie să “împrumute” cât mai multă putere de procesare pentru a crea un tratament împotriva COVID-19 şi cer ajutorul posesorilor de PC-uri.

Universitatea Stanford include în proiectul [email protected] capacităţi pentru studierea coronavirusului şi cere ajutorul posesorilor de PC-uri din întreaga lume, care pot dona o parte din puterea proprie de procesare.

[email protected] este un sistem de “distributed computing” din zona medicală. Universitatea Stanford îl foloseşte pentru a realiza simulările necesare studierii mai multor afecţiuni, inclusiv mai multe tipuri de cancer şi Alzheimer.

Acum, [email protected] poate fi aplicat şi pentru studierea coronavirusului. Cercetătorii au nevoie să vadă care sunt toate formele posibile pe care proteina virală a acestui virus, care se leagă prima oară de un receptor al unei celule de la plămân, le poate lua.

Într-un final, studiul poate duce la crearea unui medicament care poate trata infecţiile cu coronavirus.

Cei care doresc să îşi aducă contribuţia trebuie să descarce un mic program de pe . Acesta va fi activ doar atunci când utilizatorul nu foloseşte efectiv calculatorul.

Sursa : news.ro

O fetiță care a fost răpită ca Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, găsită, în Rusia! Atenție, imagini tulburătoare! Fot... O persoană a fost împuşcată la un concert al rapperului Lil Baby...

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Horoscopul săptămânii 5 decembrie – 11 decembrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 5 decembrie – 11 decembrie 2022 aduce griji pe plan financiar pentru...
Horoscopul zilei de 6 decembrie 2022. Taurii își vor cumpăra o casă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 decembrie 2022 spune că Taurii își vor cumpăra o casă. Nativii acestei...
Parteneri
Fursecuri Linzer. Rețetă de fursecuri umplute cu gem
Catine.ro
Ultimele știri
x