Antena Căutare

Cersetoria, interzisa in zonele turistice din Paris din cauza romanilor

Claude Gueant, Ministrul de Interne francez, a declarat pentru Daily Mail ca masura de interzicere a cersetoriei in zonele turistice ale Parisului „este utila mai ales pentru a scapa de micile infractiuni ale romanilor”.

Gueant ii invinovateste pe rromi pentru cea mai mare parte din infractiunile comise in orasul luminilor.

Politia din capitala franceza a primit ordin sa ii aresteze pe cersetorii agresivi si pe delicventii din zona muzeului Louvre, de pe Champs-Elysee si din celelalte zone in care se fac cumparaturi pentru Craciun.

Ministrul de Interne a mai declarat ca masura este sustinuta de presedintele Sarkozy si va contribui la scaderea ratei criminalitatii din oras.

Adversarii politici ai lui Gueant spun ca aceasta decizie este inca o dovada ca actuala conducere a tarii nu ezita sa atace saracii si in special pe cei de alta nationalitate.

Bertrand Delanoe, primarul Parisului, a declarat ca masura de interzicere a cersetoriei urmareste sa stigmatizeze anumite segmente din populatie.

Foto: hepta.ro

Ultima dorinta a unei condamnate la moarte: Manichiura si haine rosii... Ministrul italian al Justitiei si primarul Romei, amenintati cu moartea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x