Antena Căutare

Charles Aznavour a murit. Ultima apariție la TV a cântărețului francez

Charles Aznavour a murit. Ultima apariție la TV a cântărețului francez

Charles Aznavour a murit. Ultima apariție la TV a cântărețului francez Galerie
Charles Aznavour | t2conline.com

Astăzi, 1 octombrie, Charles Aznavour a încetat din viață. El s-a născut într-o familie de artiști,la Paris, în 1924. Cântărețul a murit la vârsta de 94 de ani, lăsând în urma sa o familie îndurerată și mii de fani care îi vor duce dorul.

Artistul și-a anulat un concert din luna aprilie din cauza unei crize de lumbago. În luna mai a renunțat și la alte spectacole din cauza unei fracturi. Ultima sa apariție la televizor a fost la emisiunea “C à vous” pe postul France 5, vineri, 28 septembrie. La fel de zâmbitor ca întotdeauna, acesta a vorbit despre cariera sa și despre faptul că e fericit că a ajuns la o asemenea vârstă înaintată. El declara că se simte mai viu ca niciodată.

El spunea “Nu sunt bătrân, sunt în vârstă. Nu este același lucru”. Cântărețul va rămâne celebru pentru melodii precum ''La Bohčme'', ''La Mamma'' sau ''Emmenez-moi'', dar și pentru melodiile compuse pentru unii dintre cei mai mari artiști francezi precum Edith Piaf, Juliette Gréco și Gilbert Bécaud.

Sursă foto: t2conline.com, npr.org

Bilanţul cutremurelor urmate de tsunami în Indonezia depăşeşte 1.200 de morţi... Imagini din INFERN. Sute de cadavre urmează să fie îngropate în GROPI COMUNE, după cutremurul urmat de tsunami-ul devast...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x