Antena Căutare

Charlie Hebdo va publica următorul număr într-un milion de exemplare! "Trebuie să opunem rezistență în fața fricii, tăcerii, să luptăm cu rațiune"

În ciuda tragediei petrecute miercuri, când zece caricaturişti au fost omorâţi, un cronicar al revistei Charlie Hebdo a dat asigurări că săptămânalul satiric va apărea miercurea viitoare.

În ciuda tragediei petrecute miercuri, când zece caricaturişti au fost omorâţi, un cronicar al revistei Charlie Hebdo a dat asigurări că săptămânalul satiric va apărea miercurea viitoare.


"Vom continua. Am decis să apărem săptămâna viitoare. Toți au fost de acord", a declarat Patrick Pelloux pentru AFP, precizând că membrii redacției care au supraviețuit atacului se vor reuni cât de curând. Apariția noului număr al săptămânalului va arăta că "prostia nu a avut câștig de cauză", a mai spus acesta.

Săptămânalul satiric va fi tipărit pe 14 ianuarie, ca în fiecare zi de miercuri de până cum, dar tirajul său va fi excepțional, de un milion de exemplare. Următorul număr din Charlie Hebdo va avea mai puțin de 16 pagini, formatul său obișnuit, dar se va găsi în toate punctele de vânzare a presei, a declarat Richard Malka, avocatul și colaboratorul revistei, potrivit agerpres.ro.

"Trebuie să opunem rezistență în fața fricii, tăcerii, urii, să luptăm cu rațiune, cu ajutorul cuvântului, a râsului și surâsului. Trebuie să surâdeți dacă vreți să ne ajutați, să râdeți și să faceți în așa fel încât tot acest lucru să aibă un sens", a afirmat acesta.

Sediul săptămânalului satiric francez Charlie Hebdo a fost ținta unui atac terorist miercuri. Președintele francez Francois Hollande a decretat pentru joi zi de doliu național în memoria celor douăsprezece persoane ucise în atentatul comis la Paris.

CITEŞTE ŞI:

ȘOCANT!!! ASTA este PRIMA IMAGINE din sediul Charlie Hebdo făcută imediat după ATACUL TERORIȘTILOR!

Detaliu CUTREMURĂTOR al actului terorist din Franța. Atacatorii au strigat pe nume fiecare victimă, înainte să o ucidă

România este SOLIDARĂ! Mesajele românilor trimise la Ambasada Franței vor fi publicate pe site

Teroare în Paris după atentatul de la Charlie Hebdo! O explozie a avut loc lângă o moschee... Filmul atentatului terorist din redacţia revistei Charlie Hebdo! Ultimele clipe de viaţă ale victimelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x