Antena Căutare

China: 90 de mineri blocati in subteran, gasiti in viata in a doua zi de Paste

Miracol in China. Peste 90 de mineri, blocati in subteran, dupa ce o mina de carbune a fost inundata au fost gasiti in viata de echipele de salvare. Duminica, noua mineri au fost salvati

La sfarsitul lunii martie, peste 150 de mineri erau dati disparuti cand mina a fost inundata din cauza unor sparturi in galeriile de siguranta. Dupa aproape o saptamana, mai multi dintre ei au fost scosi la suprafata in viata.

"Acesti pacienti au simptome precum temperatura corporala foarte scazuta, infectii severe de piele, deshidratare severa sau tensiune arteriala oscilanta. Si multi dintre ei sunt in stare de soc", spune un medic.

In ciuda faptului ca unii mineri au fost salvati, foarte multi se afla, inca, in subteran. Pe masura ce orele trec, sansele de a mai fi gasiti in viata sunt tot mai mici. Cu toate acestea, oficialii promit ca operatiunile de salvare vor continua.

"Sunt, inca, foarte multi mineri blocati in subteran si exista semne de viata acolo jos. S-au primit instructiuni de pompare a apei si de asigurare a ventilatiei pentru a incerca sa ii ajutam pe acesti oameni. Nu vom ceda si nu ii vom abandona. Vom face toate eforturile pentru a-i salva pe mineri."

Minele din China sunt printre cele mai periculoase din lume. Cele mai multe accidente se produc din cauza incalcarii regulilor de siguranta si a echipamentului invechit.

Vezi VIDEO

Arestata pentru ca a mazgalit banca de la scoala!... Cutremur de 7,2 grade pe scara Richter in Mexic. Doua persoane au decedat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x