Căutare Live

China afirmă că nu vrea să se amestece în alegerile prezidenţiale din SUA, după ce Bolton dezvăluie că Trump i-a cerut ajutorul lui Xi Jinping

China afirmă joi că nu intenţionează să se amestece în alegerile americane din noiembrie, la o zi după publicarea unor fragmente explozive din cartea de memorii a fostului consilier în domeniul securităţii naţionale al lui Donald Trump John Bolton, în care acesta îl acuză pe locatarul Casei Albe că i-a cerut ajutorul omologului său chinez Xi Jinping pentru a fi reales preşedinte, relatează Reuters.

Aceste declaraţii au fost făcute de către un purtător de cuvânt al ministerului chnez de Externe, Zhao Lijian, care răspundea unei întrebări despre cartea lui John Bolton, din care presa a dezvăluit fragmente miercuri.

Potrivit lui John Bolton, Donald Trump i-a cerut ajutoru lui Xi Jinping într-o reunine cu uşile închise la summitul G20 de la Osaka în 2019.

John Bolton a fost destituit la 10 septembrie din cauza unor dezacorduri cu locatarul Casei Albe în gestionarea mai multor dosare internaţionale - inclusiv cu privire la Coreea de Nord, Iran, Afganistan şi Rusia.

Sursa : news.ro

S-a trezit din somn și și-a dat seama că iubitul ei murise, lângă ea. Ce făcuse bărbatul, cu doar câteva ore înainte: „I... A băut un pahar cu tărie, în fiecare zi, timp de 40 de ani! Ce s-a întâmplat cu corpul lui este uluitor! „Nu mai pot! E ...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri