Căutare Live

China denunţă ”aroganţa şi ipocrizia” lui Mike Pence pe care-l acuză de minciună, în urma unor declaraţii cu privire la NBA şi susţinerii manifestanţilor de la Hong Kong

China a condamnat ferm vineri declaraţii virulente ale vicepreşedintelui american Mike Pence, care a acuzat NBA de complacere faţă de ”regimul autoriratist” chinez şi şi-a exprimat susţinerea faţă de manifestanţii din Hong Kong, relatează AFP.

”Declaraţiile sale arată aroganţa şi ipocrizia totale de care dă dovadă, sunt pline de prejudecăţi politice şi de minciuni”, a declarat presei o purtătoare de cuvânt a Ministerului chinez de Externe, Hua Chunying.

”China îşi exprimă indignarea profundă şi opoziţia fermă”, a adăugat ea.

Sursa : news.ro

VIDEO - Mireasă lovită cu bestialitate în ziua nunții de către soț! Femeia a căzut pe spate de la lovitura puternică... Washingtonul anunţă întăriri la câmpurile petroliere din estul Siriei, ruşii patrulează...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri