Antena Căutare

China interzice show-urile in care animalele sunt maltratate

China a interzis show-urile cu animale si a avertizat gradinile zoologice ca trebuie sa opreasca abuzurile asupra animalelor, sau vor fi inchise, relateaza Telegraph.co.uk.


"O gradina zoologica din orasul meu are un spectacol in cadrul caruia forteaza un leu adult sa stea pe spatele unui cal pentru un fel de preformanta acrobatica", a declarat Xiao Bing, seful unei organizatii de protectie a animalelor din orasul Xiamen (sud).

"De asemenea, am vazut un parc de distractii unde maimutele aveau rani pe tot corpul. Manager-ul mi-a spus ca au fost ranite in timpul unor spectacole cu lupte intre maimute", a spus Xiao Bing.

De asemenea, in alte cazuri de astfel de abuzuri, leii sunt batuti pana cand sar prin inele de foc, iar ursii sunt siliti sa paseasca pe franghii foarte mici, a declarat Hua Ning, la o reuniune pentru drepturile animalelor (International Fund for Animal Welfare).

Reprezentantii circurilor chinezesti si-au aparat spectacolele spunand ca animalele sunt bine hranite si ca le ajuta sa devina "staruri" prin invatarea noilor trucuri.

sursa:Antena3.ro

O superfurtuna ar putea lovi statul american California... Putin promite pensii mai mari pentru militari in 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x