Antena Căutare

China: Un militant nevazator a evadat din arestul la domiciliu impus de autoritati

Un militant chinez pentru drepturile omului, pus de autoritati in stare de arest la domiciliu, a reusit sa evadeze si s-a refugiat la ambasada americana din Beijing. Evadarea este cu atat mai remarcabila cu cat militantul, avocat de profesie, este nevazator.

Chen Guagcheng a postat pe internet un video, in care ii cere premierului Wen Jiabao sa garanteze securitatea familiei sale, sa investigheze motivul pentru care unii membri de familei au fost batuti si in general, sa combata coruptia. Potrivit unor zvonuri, Chen s-ar afla in ambasada americana de la Beijing.

Presa internationala, despre caderea Guvernului Ungureanu: Executivul roman, ultima victima a crizei economice din Europ... SUA sunt dispuse sa permita Iranului imbogatirea uraniului, cu anumite conditii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x