Antena Căutare

Christine Lagarde: "Femeile fac politica fara libido si testosteron"

Ministrul de Finante francez, Christine Lagarde, a dat explicatii fara perdea privind superioritatea femeilor in politica. Femeile sunt politicieni mai buni decat barbatii, pentru ca ele nu sunt prizonierele libidoului si testosteronului, a fost esenta explicatiei insolite date de Lagarde.



In schimb, femeile puternice, care detin functii de conducere, sunt mai putin influentate de libido si, astfel, pot gandi "la rece". "Femeile injecteaza mai putin libido si testosteron in ecuatie. Aceasta ne ajuta in sensul ca noi (femeile - n.r.) nu trebuie sa ne proiectam neaparat ego-ul intr-o decizie, sa ne impunem cu forta punctul de vedere, convingand oamenii si facand din ei niste parteneri perdanti. Poate generalizez prea mult ceea ce spun, si sunt sigura ca exista femei care actioneaza exact ca barbatii... Dar, in esenta, sunt convinsa ca majoritatea femeilor aflate in functii importante abordeaza puterea intr-o maniera usor diferita de cea a barbatilor", a mai explicat Lagarde, citata de telegraph.co.uk.

Ministrul francez de Finante nu a suflat insa nici un cuvant despre "seful" ei, presedintele Nicolas Sarkozy, care a fost criticat in repetate randuri pentru comportamentul sau coleric si imprevizibil si care ar fi fost poate cel mai bun exemplu pentru sustinerea teoriei ei despre libido si testosteron in politica.

In urma cu cateva luni, jurnalistul american Jonathan Alter dezvaluia ca, la intalnirea cu sotia presedintelui american, Michelle Obama, Carla Bruni Sarkozy i-a marturisit ca Nicolas a facut "un sef de stat foarte important" sa-l astepte la Castelul Windsor, pentru ca el facea dragoste cu ea. Desi nu a precizat despre cine era vorba, jurnalistul american a tras concluzia ca nu putea fi decat Regina Marii Britanii.

Citeste si Jurnalul!

Foto: forbes.com

Autocar, lovit de un tren in Ucraina: 37 de morti... Agresiunea care a socat Italia: romanca batuta la metrou a iesit din coma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x