Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Chuck Norris vrea sa-i salveze pe americani de Barack Obama!

Campania prezidentiala din Statele Unite incepe sa semene a film de actiune. Iar asta pentru ca in ea s-a implicat si Chuck Norris. E decis sa ii salveze pe americani de Barack Obama. Si sa instaureze, daca e nevoie, un nou regim - dictatura lui Chuck.

De cate ori si-a salvat Chuck Norris tara, nimeni nu mai stie sa spuna. Dusmanii au cazut ca mustele. Acum, la 72 de ani, actorul e din nou decis sa intervina. Simte ca America e in pericol. Si a aparut in campania prezidentiala ca sa ii avertizeze pe americani.

Iar persoana care are ghinionul sa fie luata la ochi de Chuck Norris e chiar presedintele Barack Obama. “Mareata noastra tara si libertatea noastra sunt atacate. Nu mai putem sa ramanem tacuti si sa privim de pe margine cum tara noastra se indreapta spre socialism sau spre ceva mult mai rau”, explica actorul.

Fanii sunt convinsi ca, pentru Chuck Norris, e floare la ureche sa decida cine sa fie presedintele Statelor Unite. Doar e o legenda in viata.

Chuck Norris e celebru si pentru ca in filmele lui nu rateaza niciodata tinta, loveste mereu primul si nu are nevoie sa isi reincarce armele. Toata America ii stie de frica.

Recomandari