Antena Căutare

Cinci aeroporturi din SUA și-au anulat sute de zboruri înainte de venirea uraganului Dorian

Aproape 600 de zboruri care erau programate luni au fost suspendate din cauza unuia dintre cele mai violente fenomene din SUA din ultimii ani, potrivit FlightAware, citat de Agerpres.

Aproape 600 de zboruri care erau programate luni au fost suspendate din cauza unuia dintre cele mai violente fenomene din SUA din ultimii ani, potrivit FlightAware, citat de Agerpres.

Au fost vizate mai ales cinci aeroporturi din Florida, unul din Carolina de Nord şi altul din Atlanta, state de pe teritoriul SUA ce ar putea fi afectate de furtună. Companii aeriene ca American Airlines, Southwest, JetBlue, Spirit, United şi Frontier au oferit pasagerilor opţiunea schimbării zborului în faţa venirii uraganului Dorian.

Luni, uraganul Dorian, care s-a abătut asupra statului insular Bahamas, a scăzut uşor în intensitate şi a fost inclus în categoria 4 pe scara Saffir-Simpson, potrivit celui mai recent buletin publicat de Centrul Naţional pentru Uragane din Statele Unite (National Hurricane Center – NHC).

Uraganul Dorian se va deplasa „periculos de aproape” de coasta estică a statului american Florida începând din noaptea de luni şi până miercuri seară, au precizat specialiştii de la NHC. După ce se va îndepărta de Bahamas, aflate la mai puţin de 100 de kilometri de coasta SUA, se prevede ca Dorian să parcurgă în următoarele zile litoralul Floridei pentru a se îndrepta apoi spre Georgia, Carolina de Nord şi Carolina de Sud.

Sursă: Libertatea

Tragedia în largul coastei Californiei: 34 de persoane au murit în urma unui incendiu care a cuprins un vapor... Incendiu pe o navă aflată în largul coastelor Californiei. 34 de oameni au dispărut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x