Căutare Live

Cinci pakistanezi au obligat o minora romanca sa se vândă pe bani in Grecia

O adolescenta din Romania a trait un adevarat cosmar, dupa ce a fost rapita si obligata sa se prostitueze in Grecia de un grup de cinci pakistanezi. Indivizii au fost arestati, marti, si se presupune ca fac parte dintr-o retele de trafic de persoane in Nea Kios, conform Greek Reporter.

Minora in varsta de17 ani a fost gasita in locuinta unui suspect, unde era tinuta impotriva vointei sale, in urma unor descinderi ale politiei locale.


Doi dintre suspecti, in varsta de 28, respectiv 29 de ani, au dus-o pe minora cu forta si au sechestrat-o in casa lor din Nea Kios, unde au violat-o si au obligat-o sa se prostitueze.

Membrii gruparii, cu varste cuprinse intre 21 si 29 de ani, au fost acuzati de rapire si trafic de fiinte umane.

foto: novinite.com

Iarna teribila in nordul Rusiei: temperaturi de -50 °C... Austria: Imigranti din Ungaria si Romania, prinsi la furat din cauza mirosului...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri