Antena Căutare

Cine este atacatorul cu topor care voia să omoare un tren de pasageri în Bavaria! Avea doar 17 ani!

Un individ cu un topor a atacat luni seară călătorii dintr-un tren în landul german Bavaria, rănind 10-15 persoane, multe în stare gravă, a făcut cunoscut un purtător de cuvânt al poliției locale, potrivit Reuters.

Un individ cu un topor a atacat luni seară călătorii dintr-un tren în landul german Bavaria, rănind 10-15 persoane, multe în stare gravă, a făcut cunoscut un purtător de cuvânt al poliției locale, potrivit Reuters.

Autorul, un afgan în vârstă de 17 ani

Individul care a rănit grav luni trei persoane într-un atac cu toporul într-un tren din landul german Bavaria este un afgan în vârstă de 17 ani, a declarat pentru canalul de televiziune ARD ministrul local de interne, Joachim Herrmann, citat de dpa.

Adolescentul afgan a încercat să atace 18 persoane cu un topor şi cu un cuţit. Ministerul de Interne din Bavaria a comunicat că au fost rănite patru persoane, dintre care trei sunt în stare critică. Alte 14 persoane sunt în stare de şoc.

Tânărul de 17 ani de origine afgană a încercat să fugă de forţele de ordine după ce atacase pasagerii trenului, dar a fost împuşcat mortal de poliţie, informează publicaţia Süddeutsche Zeitung. Conform unui purtător de cuvânt al Poliţiei regionale, cel puţin trei persoane sunt în stare gravă în urma atacului.

UPDATE ORA 01:50 Atac în Bavaria: Un posibil "atentat islamist", comis de un tânăr refugiat afgan (ministru local)

Atacul comis luni cu toporul de un refugiat afgan în vârstă de 17 ani într-un tren din landul german Bavaria, soldat cu cel puțin trei răniți, poate fi considerat un "atentat islamist", a afirmat ministerul local de interne, citat de AFP.

O nouă tragedie în Europa! Un individ cu un topor a atacat călătorii dintr-un tren din Germania. BILANȚ INIȚIAL: 18 răni... Măsuri radicale! Turcia a interzis 20 de site-uri de știri, după tentativa de lovitură de stat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x