Live acum
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Cine este bărbatul care apare în fotografia virală de la Notre Dame? Sute de mii de oameni au pus umărul la găsirea lui

A fost o nouă săptămână tristă pentru întregul mapamond, după ce Catedrala Notre Dame din Paris a ars în urma unui incendiu devastator. Pe lângă imaginile cu edificiul istoric în flăcări, o altă fotografie a făcut înconjurul lumii.

A fost o nouă săptămână tristă pentru întregul mapamond, după ce Catedrala Notre Dame din Paris a ars în urma unui incendiu devastator. Pe lângă imaginile cu edificiul istoric în flăcări, o altă fotografie a făcut înconjurul lumii. Are legătură cu Notre Dame, dar a fost făcută înainte de izbucnirea incendiului.

Totul a pornit de la dorința autoarei fotografiei, care a doirt cu tot dinadinsul să-i găsească pe cei doi protagoniști, respectiv o fetiță care se juca împreună cu tatăl său fix în locul care peste câteva ore avea să fie cuprins de flăcări.

Brooke Windsor, o fată de 23 de ani, a făcut apel prin intermediul Twitter să fie ajutată de oameni pentru a-i găsi pe „actorii” imaginilor superbe: „Twitter, dacă ești magic, așa cum se crede, ajută-l să găsească asta”, a scris tânăra.

La puțin timp după apel, sute de mii de oameni au reacționat, distribuind imaginea sau apreciind-o pentru frumusețea sa. Din păcate, până la această oră, cei doi nu au fost găsiți, ceea ce a stârnit o curiozitate nemaivăzută în rândul internauților, care vor cu orice preț să afle detalii despre identitatea fetiței și a bărbatului fotografiați la Notre Dame de Paris.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro