Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cine este bărbatul care apare în fotografia virală de la Notre Dame? Sute de mii de oameni au pus umărul la găsirea lui

A fost o nouă săptămână tristă pentru întregul mapamond, după ce Catedrala Notre Dame din Paris a ars în urma unui incendiu devastator. Pe lângă imaginile cu edificiul istoric în flăcări, o altă fotografie a făcut înconjurul lumii.

A fost o nouă săptămână tristă pentru întregul mapamond, după ce Catedrala Notre Dame din Paris a ars în urma unui incendiu devastator. Pe lângă imaginile cu edificiul istoric în flăcări, o altă fotografie a făcut înconjurul lumii. Are legătură cu Notre Dame, dar a fost făcută înainte de izbucnirea incendiului.

Totul a pornit de la dorința autoarei fotografiei, care a doirt cu tot dinadinsul să-i găsească pe cei doi protagoniști, respectiv o fetiță care se juca împreună cu tatăl său fix în locul care peste câteva ore avea să fie cuprins de flăcări.

Brooke Windsor, o fată de 23 de ani, a făcut apel prin intermediul Twitter să fie ajutată de oameni pentru a-i găsi pe „actorii” imaginilor superbe: „Twitter, dacă ești magic, așa cum se crede, ajută-l să găsească asta”, a scris tânăra.

Cine este bărbatul care apare în fotografia virală de la Notre Dame? Sute de mii de oameni au pus umărul la găsirea lui

La puțin timp după apel, sute de mii de oameni au reacționat, distribuind imaginea sau apreciind-o pentru frumusețea sa. Din păcate, până la această oră, cei doi nu au fost găsiți, ceea ce a stârnit o curiozitate nemaivăzută în rândul internauților, care vor cu orice preț să afle detalii despre identitatea fetiței și a bărbatului fotografiați la Notre Dame de Paris.

Recomandari