Antena Căutare

Cine este șoferul camionului cu 39 de cadavre, arestatat în Marea Britanie

Cine este șoferul camionului cu 39 de cadavre găsite în Marea Britanie și ce adte se știu despre el. În momentul acesta, șoferul este în arestul Poliței.

Cine este șoferul camionului cu 39 de cadavre din Marea Britanie. Reamintim că pe 23 octombrie, Poliția din Essex, Marea Britanie, a fost chemată în Parcul Waterglade Industrial din Grays la primele ore ale dimineții de miercuri, după ce, în containerul unui camion, au fost găsite 39 de cadavre. În camionul în care au fost găsite 39 de cadavre este un unul frigorific, victimele ar fi avut o moarte rapidă, dar înfiorătoare. Camionul a fost înmatriculat în Bulgaria, iar șoferu acestuia a fost arestat

Poliția din Essex, Marea Britanie, a fost chemată miercuri, 23 octombrie 2019, în Parcul Waterglade Industrial din Grays la primele ore ale dimineții, după ce, în containerul unui camion, au fost găsite 39 de cadavre. Se crede că cele 39 de persoane, printre care și un copil, ar fi victime ale traficului de persoane sau migranți care au încercat să intre în țară ilegal. Autoritățile britanice nu exclud nicio variantă în acest caz. Dar cine este șoferul camionului ororilor și ce se știe despre el.

Cine este șoferul camionului cu 39 de cadavre, arestatat în Marea Britanie

Transportatorul arestat după ce au fost descoperite 39 de cadavre în spatele camionului său este un viitor tată care a condus camioane în Europa de cel puțin cinci ani. Pe numele său, Maurice „Mo” Robinson, în vârstă de 25 de ani, are o pagină de Facebook plină de imagini cu camionul său Scania, însoțită de comentarii mândre despre taxiul roșu distinctiv pe care l-a achiziționat la începutul anului. Iubita sa este frizeriță, despre care se spune că așteaptă gemeni. Se crede că Robinson a ridicat recipientul frigorific cu două ore înainte de descoperirea tragică la o proprietate industrială Essex, în primele ore ale zilei de ieri.

Cine este șoferul camionului cu 39 de cadavre, arestatat în Marea Britanie

Nu este cunoscut dacă se știe ce se află în interiorul containerului. El a fost arestat sub suspiciunea de crimă și a rămas în arest aseară. Robinson, care locuiește într-o casă de 300.000 lire sterline, lângă Gilford, în județul Armagh, a studiat la South Regional College din Portadown.

Tatăl său, Mark Robinson, este managerul lui Laurelvale FC, un club de fotbal amator. A refuzat să comenteze când am fost contactat de Daily Mail.

În prezent, ”Mo” Robinson se află în aestul Poliției.

Trump promite să construiască un zid în Colorado, un stat care se află în centrul SUA şi nu la frontiera cu Mexicul... Cele 39 de cadavre - inclusiv al unui adolescent - găsite în camionul frigorific de lângă Londra sunt ale unor chinezi, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x