Antena Căutare

Cladire la pamant

Doi oameni sunt dati disparuti si alti patru au fost raniti dupa ce o cladire cu cinci etaje s-a prabusit in Georgia. In momentul tragediei, in cladire se aflau zeci de oameni, angajati ai unei cunoscute televiziuni georgiene.

12 dintre ei, prinsi sub daramaturi, au fost salvati de echipele de interventie. In acel moment, se filma pentru un show de televiziune. Doi dintre editorii emisiunii nu au fost gasiti. Pompierii au gasit numai telefoanele mobile si o jacheta a unuia dintre ei. Un purtator de cuvant al Ministerului de Interne georgian a declarat ca motivul prabusirii nu este inca cunoscut.
Primele dovezi... Panica la New York...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!”
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!” Joi, 19.09.2024, 23:04
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x