Antena Căutare

Copil găsit decedat, în trenul de aterizare al unui avion! A murit în cel mai cumplit mod! Ce a îndurat

Au fost momente terifiante pe aeroportul din Paris, după ce angajații unei companii aeriene au descoperit un copil mort, în trenul de aterizare al avionului!

Copil găsit decedat, în trenul de aterizare al unui avion! A murit în cel mai cumplit mod! Ce a îndurat Galerie
Un copil s-a strecurat în trenul de aterizare al avionului și a murit

Corpul unui băieţel "de circa zece ani" a fost descoperit miercuri dimineaţă în trenul de aterizare al unui avion Air France venind din Abidjan, a informat o sursă apropiată anchetei demarate în acest caz, potrivit AFP.

Avionul, un Boeing 777, decolase din Abidjan, capitala economică a Coastei de Fildeş, marţi seară şi a aterizat la puţin după ora 05:00 GMT la Paris.

Într-un comunicat de presă, compania aeriană, care confirmă moartea unui "pasager clandestin", fără a preciza vârsta acestuia, deplânge o "dramă umană".

Copil găsit decedat, în trenul de aterizare al unui avion! A murit în cel mai cumplit mod! Ce a îndurat

Un copil s-a strecurat în trenul de aterizare al avionului și a murit

Imagine cu modelul de aeronavă în care s-a strecurat băiatul

"Dincolo de drama umană, incidentul indică o breşă de securitate majoră pe aeroportul din Abidjan", a declarat pentru AFP o sursă din cadrul serviciilor de securitate din Coasta de Fildeş, întrebându-se cum un copil de zece ani a putut ajunge la avion şi dacă a avut vreun complice.

În ultimii ani, mai mulţi pasageri clandestini, în special adolescenţi din Africa, au fost găsiţi morţi de frig sau zdrobiţi în trenuri de aterizare, arată cei de la Agerpres.

Temperaturile scad până la -50 grade Celsius între 9.000 şi 10.000 de metri, altitudinea la care zboară cursele aeriene, iar carcasele sistemului de aterizare nu sunt nici încălzite, nici presurizate.

UE denunţă atacul iranian în Irak drept ”alt exemplu de escaladare”... Arheologii britanici au descoperit în Somerset morminte ale unor romani de rang înalt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x