Antena Căutare

Cod rosul de ninsori in Ungaria

Noi ne bucuram de zapada, dar la vecinii nostri unguri e cod rosu. de ninsori. In centrul Ungariei, se asteapta ca, pâna la noapte, stratul de zapada sa atinga 20 de centimetri. Destul de critica, avertizeaza serviciul meteorologic ungar.

Specialistii spun ca pâna la miezul noptii un strat proaspat de zapada de maximum 20 de centimetri se va asterne peste centrul Ungariei. Meteorologii au decretat cod rosu de ninsori si pentru ca situatia va fi agravata de rafalele puternice de vânt. Asta inseamna si circulatie desfasurata cu dificultate in toate zonele Ungariei si trenuri cu intârzieri. Aeroportul international din Budapesta a fost inchis provizoriu, azi dimineata, pentru a putea curata zapada de pe piste. Pentru unguri, greul abia incepe.
Diamant albastru, expus dupa 50 de ani... Ursul fugarit de... mata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 24 septembrie 2024. Daiana, reproșuri pentru Alexandru: Faci niște gesturi care nu mi se par ok!
Mireasa sezonul 10, 24 septembrie 2024. Daiana, reproșuri pentru Alexandru: Faci niște gesturi care nu mi se par ok! Marti, 24.09.2024, 15:31
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x