Antena Căutare

Colectie de senzatie la Saptamana Modei din Sao Paolo! Modelele: superba Candice Swanepoel, in miniatura

Iarna 2013-2014 va fi una foarte colorata. Cel putin in materie de vestimentatie. Desingerii prezenti la Saptamana Modei din Sao Paolo s-au intrecut in creatii spectaculoase si pline de culoare.

Cea care a luat ochii tuturor a fost o prezentare cu si pentru copii.

Cu zambetul pe buze si extrem de degajati, copiii au smuls ropote de aplauze din partea publicului. Si nu doar datorita vestimentatiei. Ci mai ales prin atitudine.

Au defilat fara pic de trac si au prezentat niste tinute extrem de sic. Creatiile colorate au fost asortate cu accesorii pe masura. La fel si podiumul, care a fost decorat cu niste briose uriase. In schimb, la categoria grea, adica moda pentru doamne si domnisoare, cap de afis a fost modelul Candice Swanepoel care a defliat pentru o casa de moda locala. E deja cea de-a doua participare a modelului Victoria's Secret la Saptamana modei braziliene.

In aceasta seara si Giselle Bundchen e asteptata sa defileze pe podium, pentru o casa de moda din Brazilia, tara natala a super modelului international. Saptamana Modei din Brazilia se incheie maine.

Armele chimice ale Siriei, distruse... Seful politiei secrete naziste a fost ingropat intr-un cimitir evreiesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x