Antena Căutare

Wow! Compania le oferă celor 4000 de angajați primă de Crăciun de 2.200 de euro! Motivul este inedit

Fericire și extaz în rândul a 4000 de angajați din Marea Britanie care lucrează pentru lanțul de restaurante Wagamama.

Deși pare greu de crezut, primele generoase de Crăciun chiar există! O companie cunoscută le oferă celor 4000 de angajați câte o primă de Crăciun de 2.200 de euro! Există o singură condiție de îndeplinit

Fericire și extaz în rândul a 4000 de angajați din Marea Britanie care lucrează pentru lanțul de restaurante Wagamama!

Patronii s-au decis să împartă angajaților un bonus de Crăciun de 4 milioane de lire sterline, asta după ce lanțul de magazine a fost cumpărat de Restaurant Group pentru 559 milioane de lire sterline, ceea ce înseamnă un câștig uriaș pentru aceștia.
Toți angajații vor primi prime generoase, cu o singură condiție: să lucreze la Wagamama de cel puțin 12 luni. Bonusul este de altfel acordat în semn de recunoștință pentru angajații care au rămas fideli companiei.
Bucătarii și managerii restaurantelor cu mâncare asiatică vor primi câte 2000 de lire, pe când ospătarii și restul personalului va primi câte 1000 lire, o sumă care i-a bucurat suficient de tare.

Directorul executiv al grupului de restaurante, Andy McCue, intenționează să grăbească lansarea lui Wagamama în Marea Britanie, și să extindă ofertele de mâncare asiatică și pentru livrare la domiciliu.

Compania va explora, de asemenea, oportunități de creștere internațională pentru restaurantul Wagamama.

În cadrul afacerii, Emma Woods îl va înlocui pe Holbrook în funcția de director executiv, iar președintele, Allan Leighton, se va alătura grupului Restaurant Group.

În luna octombrie, când a fost anunțată această schimbare de conducere pentru prima oară, vestea a fost primită dine exterior cu scepticism, deoarece vine într-o perioadă dificilă pentru sectorul alimentar, care suferă de o scădere masivă a vânzărilor în acest lanț de magazine.
Anul trecut, Wagamama a obținut un profit de 43 de milioane de lire sterline și vânzări de peste 306 milioane de lire.

Sursă: theguardian

Ce se va întâmpla cu românii din Marea Britanie după Brexit! Anunțul făcut de ministrul delegat: ”Cel mai rău scenariu e... Activitate seismică alarmantă! Încă un cutremur puternic s-a produs în urmă cu puțin timp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x